Nieuws

Programma 19 januari GHVV’13

We aan er weer tegen aan zaterdag al is het maar voor een paar elftallen. We hebben een mix van competitie wedstrijden , Beker en vriendschappelijk .
Locatie Heenvliet wordt dit weekend niet gebruikt maar daar en tegen word er op Locatie Geervliet volop gespeeld.
Nu maar hopen dat Koning Winter geen ijs en sneeuw in het eten gooit.

De thuiswedstrijden: Geervliet

GHVV’13 1 – Den Bommel 1 aanvang 14.30 uur
Dit is de laatste wedstrijd van de heenronde van de competitie en beide ploegen doen het prima . Beide zijn goede middenmoters en kijken dus allebei naar boven . Kan een leuk potje worden .
P.S. Bij afkeuring heeft het 1e een schaduwprogramma maar dan moet ook de wedstrijd van LMO afgekeurd worden. Beide afgekeurd …. dan om 15.00 uur LMO – GHVV’13 .

GHVV’13 2 – SCO’63 2 aanvang 11.00 uur
Het 2e gaat zich ook voorbereiden op de 2e helft van de competitie. Te beginnen tegen SCO’63 2 . Een lastig oefenpotje voor de mannen van Jaap want een derby wil je niet verliezen ook vriendschappelijk niet.

GHVV’13 JO19 – 1 – Rijnmond H.S. JO19 – 1 aanvang 11.30 uur
Dit is nog een wedstrijd van de najaarscompetitie ,die een paar weken geleden niet door ging . Bij winst kan onze jongens nog 2 plekken stijgen en het is gelijk een mooie pot voor de voorjaarscompetitie die volgende week gaat beginnen.

GHVV’13 JO15 – 1 – Zuidland JO15 – 1 aanvang 09.00 uur
Een mooie pot voetbal kan dit worden . Beide ploegen kunnen lekker voetballen . Er kunnen dus mooie momenten komen voor beide doelen . Een goede warming – up voor de start van de nieuwe competitie.

De uitwedstrijden:

Rotterdam: Oldegaarde 21
BZC/Zuiderpark JO13 – 1 – GHVV’13 JO13 – 1G aanvang 10.30 uur
Het beker avontuur gaat verder voor de JO13 – 1G . Het betreft al de 1/8 finale in het beker toernooi en een compliment is al op zijn plaats voor de kanjers van dit elftal. Mochten zij uitgeschakeld worden , waar ik niet van uit ga , hebben ze toch een steentje bijgedragen om ons cluppie op de ( voetbal ) kaart te zetten .

Oud – Beijerland:
S.H.O MO17 – 2 – GHVV’13 MO17 – 1 aanvang 12.30 uur
Dit betreft nog een wedstrijd uit de najaarsreeks . Beide ploegen staan nu lekker in de middenmoot en bij winst zou het zo maar kunnen dat onze meiden nog 2 plaatsen stijgen. Ze hebben het al goed gedaan maar dat zou de kers op de taart zijn .

Alle ploegen heel veel succes en laat Koning winter nog maar even weg blijven voor een dag of 2 .