Nieuws

Programma 16 februari GHVV’13

Het voetbal was de laatste weken naar een bedenkelijk niveau gezakt en tegen Botlek vorige week ging het even door de ondergrens. Er is flink op gehamerd dat dat beter moet.

En zie de strijdbijl werd van seconde 1 opgepakt aan de Botreep in Hoogvliet.

Er ontstond 90 minuten lang en boeiende maar Qua voetbal en slechte partij voetbal.

Maar in dit stadium moeten er punten gesprokkeld worden om het behoud van de 3e klasse te behouden.

Natuurlijk staan we er goed voor maar na de winterstop kan het wel eens raar lopen.

Beide ploegen waren zich bewust van en er ontstond een waar voetbal gevecht die overigens sportief verliep. Voor de thee was Rijnmond H S de betere ploeg maar echte doelrijpe kansen waren spaarzaam . Totdat de 18e minuut inging de rechtsbuiten van de thuisploeg geheel vrij stond en met een mooie curve de bal achter Erwin schoot . 1 – 0

Kans 2 voor RHS kwam een minuutje of 10 voor de rust . Geheel vrijgelaten in de zestien schoot de spits hard in maar dit keer was Erwin van Trigt op zijn post en ranselde de bal tot corner. Een cruciaal moment zou dit blijken.

Een 1 – 0 ruststand waarbij GHVV’13 niet 1e kans had gecreëerd .

Na de rust lag de bal na 40 seconden al achter de verbouwereerde keeper van RHS.

Een voorzet van Morris Gelderland kwam bij topscoorder van GHVV’13 Brian van Dam ,die in de vijf de bal achter de goallie van RHS deponeerde , ook voor GHVV dus kans 1 gelijk raak.

Dit gaf de ploeg van John Stougje nog meer energie om er een goed resultaat uit te halen.

Voor de rust had GHVV geen enkele kans , na de rust had RHS geen kansen op 1 na.

In minuut 88 slipte de bal door de verdediging van GHVV en de spits van Rijnmond kwam gelukkig een teenlengte te kort om de bal te beroeren. Direct daarna aan de andere kant een kans voor Robin de Ridder maar kreeg de bal niet onder controle.

Vlak voor tijd was het weer Robin de Ridder die vrij voor de keeper een 100% kans hard overschoot.

Dit was het laatste wapenfeit van de middag en had GHVV’13 bijna nog de 3 punten naar huis genomen.

De punten deling was een terechte uitslag in deze sportieve wedstrijd.

Pluspunt is in ieder geval dat GHVV’13 1 op tijd voor wakker is om er weer vol voor te gaan en misschien nog wel eens voor een verrassing kan gaan zorgen gezien de andere uitslagen.

Volgende week een loodzware topper tegen OVV op Oostvoorne.

 

GHVV’13 4 – Rhoon 5 4 – 3
Tja als je boven in mee draait wil iedereen van je winnen ,zo ook Rhoon . Het lukte bijna maar de mannen van het 4e elftal lieten zich geen 2 x op rij foppen en trokken de winst naar zich toe in een spannende wedstrijd .

GHVV’13 6 – Poortugaal 6 5 – 1
Ging het vorige week nog stroef na een benauwde 4 – 4 maar tegen Poortugaal ging het weer los en werd het verdiend met 5 – 1 gewonnen.

Spijkenisse 7 – GHVV’13 7 uitslag nog niet bekend

FIOS VR 1 – GHVV’13 VR 1 6 – 2
De uitslag zou zeggen dat de vrouwen weggespeeld zijn maar het is gewoon dat de paal en lat in de weg stonden voor een beter resultaat. Voor de rust was het 3 – 1. De dames hebben er alles aan gedaan om de achterstand weg te poetsen maar zo als genoemd stond paal en lat in de weg .

GHVV’13 JO19 – 1 – Jodan Boys JO19 -1 3 – 1
Jodan Boys heeft al 6 punten dus verliezen was niet aan de orde. Leen en Jesse na blessures in de basis maar al snel bleek dat beide nog niet volledig hersteld waren dus wisselen. JJ werd ingebracht en déze scoorde na 40 seconden. Na de rust proberen de voorsprong uit te breiden dat lukte door Marco. De JO19 is een hard werkende ploeg maar leidde altijd veel balverlies zodat je steeds opnieuw moet beginnen. JJ scoorde de 3 – 0 dus nu proberen de 0 te houden. Helaas , onnodige overtredingen zorgde er voor dat de tegenstander kon scoren. Door de winst blijven we bij. Volgende week de kwart finale van de Beker thuis tegen Flakkee om 11 uur

Hermes DVS MO17 – 1 – GHVV’13 MO17 – 1 2 – 1
In Schiedam wilde de meiden de goede reeks doorzetten maar dit keer lukte het net niet . In een strijdvaardige wedstrijd kwamen onze meiden net 1 doelpunt te kort om er een gelijkspel uit halen.

GHVV’13 JO17 – 2 – Zuidland JO17 – 2 4 – 0
Na dat er vorige week nipt verloren werd waren de mannen van de JO17 – 2 gefocust om deze te winnen. Na een 1 – 0 bij de rust ging het in de 2e helft wel moeizaam maar tegen het einde liep de score nog flink op . Een verdiende overwinning .

NSVV JO15 – 2 – GHVV’13 JO15 – 1 2 – 2
Na een slechte 1e helft waar onze mannen met een 1 – 0 achterstand gingen rusten pakte ze de draait weer op in de 2e helft na een “donder”speech van de Leider . De 2e helft werd met 1 – 2 gewonnen . Eindstand dus 2 – 2 maar GHVV’13 de morele winnaar in deze vriendschappelijke pot.

Rockanje JO13 – 2 – GHVV’13 JO13 -2G 0 – 5
De meiden en jongens van JO13 – 2 zijn lekker op dreef in de nieuwe competitie . Werd er vorige week gewonnen Melissant , nu moest Rockanje zich neer leggen dat onze JO13 – 2 de sterkste was . Met cijfers 2 – 6 en een doelsaldo van 10 – 1 doe je gewoon lekker mee. Toppers

Jonge Spartaan JO10 – 4M – GHVV’13 JO10 – 1G 2 – 23
Ook nu een grote uitslag . Niet echt leuk natuurlijk .Voor de JO10 – 1G zou het misschien beter zijn om 1 klasse hoger te gaan spelen . KNVB had ze 2 klasse lager gezet.
Er gaat gemaild worden naar de KNVB om jullie een klasse hoger te laten spelen dus krijg je meer tegenstand .

GHVV’13 JO10 – 2G – Spijkenisse JO10 – 3 6 – 7
Een wedstrijd om van te smullen , dit is wat je voor ogen heb. De wedstrijd kan alle kanten opgaan en je weet niet wie de winnaar zal worden . Helaas moesten onze kanjers het onderspit delven met 6 – 7. Maar ze kunnen met opgeheven hoofd terug kijken op een prima wedstrijd.

SHO JO9 – 3 – GHVV’13 JO9 – 1G 7 – 3
Het zat niet mee om deze pot winnend af te sluiten . Strijd…. ja dat was er wel maar SHO was net iets beter. Jammer kanjers volgende keer beter .

GHVV’13 JO9 – 2G – Brielle JO9 – 5G 2 – 6
In de 1e helft ging het nog gelijk op en zat er een goed resultaat nog wel in . De 2e helft liep geheel anders en moesten de jongens en meisjes van de JO9 – 2 toe zien hoe Brielle winnend naar huis ging .
Maar de 1e helft was gewoon goed kanjers en daar gaan we volgende keer op verder .

GHVV’13 JO8 – 1G – Smitshoek JO8 – 6 8 – 14
Wat een knallende wedstrijd weer met veel ….heel veel doelpunten. Ouders , opa’s en oma’s stonden langs de kant met krommende tenen en moedigde de jongens en meisjes aan.
Na een flitsende start kwam Smitshoek langzaam in de wedstrijd . Uit eindelijk wed het dus 8 – 14 .
Ik heb 1 tip voor de grote toppers van de JO8 ….. geef niet zo gauw op als je achter staat . Stroop de mouwen op en probeer altijd beter te worden. Maar jullie blijven kanjers en laten het publiek genieten van jullie wedstrijd.

Fijne zondag