Nieuws

Uitslagen 13 april GHVV’13

April doet wat hij wil kwam dan ook wel weer uit. S-morgens nog even de autoruit krabben en s-middags even een kleine sneeuwbui op de kale kop.
Maar de uitslagen van vele elftallen waren weer puik en natuurlijk zijn er ook elftallen die het minder vergaan is.

Pernis 1 – GHVV’13 1 1 – 1
In een niet al te beste wedstrijd heeft het 1e elftal weer een puntje aan het totaal toegevoegd. Gezien de 1e helft een schril contrast maar de 2e helft was een stuk minder en dan mag je blij zijn met een puntje. Volgende week komt de koploper op bezoek en gezien de belangen van Binnenmaas al het wel eens lekker druk kunnen worden.

SHO 5 – GHVV’13 2 0 – 1
In een rechtstreeks duel op de ( bijna ) laatst overgebleven concurrent heeft het 2e elftal een mooie teamprestatie geleverd. SHO is een door de wol gewassen ploeg met een hoop mannen die hoog gevoetbald hebben.
Na de 0 – 1 van Robin ontstond er een mannelijk duel met hier en daar grove overtredingen. Het 2e liet nu zien waarom ze in deze afdeling bovenaan staan. Samen staan we sterk. Gefeliciteerd mannen een TOP prestatie en met nog 5 wedstrijden te gaan en 2 overwinningen dan kan de platte kar weer uit de schuur.

GHVV’13 4 – sv Charlois 3 1 – 2
Lang leek het er op dat het een punten deling zou worden maar en de laatste minuten kwam daar toch verandering in door een eigen goal.
Een domper op de goede wedstrijd die de mannen gespeeld hadden. De weg omhoog is weer gevonden.

Rozenburg 6 – GHVV’13 5 4 – 7
Met een bos bloemen in de hand , ter nagedachtenis van het noodlottige ongeluk waar een leidster en haar zoontje het leven moesten laten van Rozenburg , om te laten zien dat GHVV’13 ook mee leeft met de mensen van Rozenburg. Tijdens het sportieve gedeelde won het 5e zijn wedstrijd tegen het 6e van Rozenburg zodat ze weer stijgen op de ranglijst en de magische 30 punten hebben bereikt . Klasse mannen.

GHVV’13 7 – Egelantier Boys 3 2 – 3
Het 7e wilde er alles aan doen om de nederlaag in de uit beurt weg te poetsen. Helaas is dat net niet gelukt . In een boeiende pot voetbal werd er nipt verloren maar kunnen met een opgeheven hoofd het veld verlaten want als deze instelling er elke week is dan zullen er zeker nog punten volgen.

GHVV’13 VR 1 – FIOS VR 1 4 – 1
De vrouwen hebben weer laten zien dat ze in deze afdeling prima thuis horen. Vooral voor de rust had de score hoger moeten zijn maar de scherpte werd nog even gemist. Na de rust kwam FIOS niet meer in het stuk voor en liepen de de dames uit naar een comfortabele 4 – 1 overwinning. Een sportieve revanche zou ik zeggen.

Spijkenisse JO19 – 2 – GHVV’13 JO19 – 1 0 – 2
De vraag was al gesteld aan de spelers ….. gaan we de 100 doelpunten halen dit seizoen. ( zie fot onderaan het verslag )
Vandaag Spijkenisse JO19 – 2 , eerst dachten we dat we in de Afrika Cup beland waren , in de doelgebieden stond geen sprietje gras , link voor de keeper met een shot over de grond je weet niet of de bal op stuit.
Ee mooi zonnetje aan de start van de wedstrijd en wij waren van het begin sterker. Mitchell scoorde de 1 – 0 , hierop volgde meerdere kansen maar deze werden niet benut en zelfs een pingel werd om zeep geholpen. Met 1 – 0 de rust in en de wedstrijd had al in de tas moeten zitten maar het scoren bleef achter.
De 2e helft het zelfde beeld , het niet afmaken van de kansen. Leen kwam na een lange blessure eindelijk weer eens in het veld maar ook hij kon geen potten breken. Uit eindelijk scoorde Mitchell zijn 2e en kwam de winst steeds dichterbij. Hierna werd er niet meer gescoord.
Vandaag hadden we goede zaken kunnen doen richting de 100 doelpunten …..MAAR … we hebben nog een opdracht …..ons doelsaldo in de competitie is -2 op naar de +.

Brielle JO17 – 3 – GHVV’13 JO17 – 1 2 – 0
De voetbalwetten blijven je achter volgen …. als je zelf niet scoort …… Verder een prima wedstrijd gespeeld. Volgende keer wat doeltreffende zijn en kunnen de punten gewoon in de tas mee naar huis.

GHVV’13 MO17 – 1 – DRL MO17 – 1 5 – 2
Nummer 2 van de ranglijst kwam op bezoek en bij winst konden de meiden zicht krijgen op plek 2.
Nou de opdracht is met een tien en een griffel uitgevoerd.
In een wervelende 1e helft werd DRL van de mat afgespeeld waar toch best wel knappe voetbalsters tussen zaten. De 2e helft probeerde DRL het wel maar de meiden gaven geen krimp en wonnen verdiend met 5 – 2 . Grote klasse meiden.

Brielle JO15 – 2 – GHVV’13 JO15 – 1 3 – 1
Best wel een hoog niveau de 2e klasse maar onze mannen doen zo hun best maar elke keer krijgen ze toch de deksel op hun neus. Toch blijf ik zeggen dat jullie het allemaal kunnen en dat het dan net niet lukt is gewoon een beetje slimmer worden. Een leerzaam seizoen in deze klasse.

GHVV’13 JO13 – 1G – ZBVH JO13 – 1 4 – 0
Hoe zo grillig …. de ene week lukt het wel en de andere week wil het niet lukken. Zo zie je maar dat voetbal niet te voorspellen is . Met de zelfde inzet en drive met elkaar werd ZBVH netjes aan de kant gezet en pakte de jongens en meiden een meer dan verdiende overwinning. TOP gedaan.

GHVV’13 JO13 – 2G – Brielle JO13 – 2G 1 – 0
In een gelijk opgaande wedstrijd en spannende momenten voor beide doelen genoot het publiek van deze wedstrijd.
1 grote kans … en die ging er in.
Er waren zeker nog meer kansen en de OE,S en de AH,S waren genoeg te horen langs de kant. De winst echter bleef bij de toppers van de JO13 – 2.

Blijdorp JO10 – 3 – GHVV’13 JO10 – 1G 7 – 17
De doelpuntenmachine draait nog steeds op volle toeren , ook nu werden er weer veel doelpunten gemaakt . Het enige verschil is dat onze jongens en meiden er nu 7 tegen kregen . Deze Kanjers zijn in deze competitie nog ongeslagen . KLASSE hoor .

De jonkies van onze mooie club hebben ook gevoetbald maar de resultaten waren ietsjes minder van kaliber maar dat mag natuurlijk de pret niet drukken en veel plezier maken met elkaar en natuurlijk die pingel er in schoppen.

Smitshoek JO10 – 6 – GHVV’13 JO10 – 2G 11 – 1

GHVV’13 JO9 – 1G – Zinkwegse Boys JO9 – 1 3 – 8

Spijkenisse JO9 – 6 – GHVV’13 JO9 -2G 18 – 3

Hellevoetsluis JO8 – 2 – GHVV’13 JO8 – 1G 10 – 2

Verder wens ik iedereen een fijne zondag.